Verdergaan naar site

Bij ons staat klantenservice bovenaan onze prioriteitenlijst, een snel leveringsproces vormt daarbij een essentieel onderdeel. Om onze leveringen nog efficiënter te plannen, hebben we onlangs onze klanten een e-mail gestuurd met een bijgevoegde link naar een Google Forms.

In deze formulieren vragen we onze klanten vriendelijk om alle sluitingsdagen aan te geven. Door deze informatie te verzamelen, zijn we in staat om een gedetailleerd schema op te stellen, waarin duidelijk wordt wanneer elke klant beschikbaar is. Deze gestructureerde aanpak draagt bij aan een soepele communicatie.

We willen je daarom vragen om zeker je e-mails te controleren en de bijgevoegde link te gebruiken om ons op de hoogte te stellen van jouw sluitingsdagen. Je medewerking helpt niet alleen om onze dienstverlening te optimaliseren, maar zorgt er ook voor dat we nog beter kunnen inspelen op jouw individuele behoeften. We kijken uit naar je respons en willen je bij voorbaat bedanken voor de medewerking.