Verdergaan naar site
Welkom op onze gloednieuwe webshop!

We hebben gekozen voor het opzetten van een webshop omdat we de klanttevredenheid voorop willen stellen. Vanaf nu kun je 24/7 bestellingen plaatsen of offertes aanvragen. Naast bestellen of offertes aanvragen hebben we nagedacht over hoe we de webshop nog handiger kunnen maken:

Wanneer je een account* hebt op de webshop kan je: 

  • Je bedrijfsgegevens, factuur- en afleveradressen aanpassen 
  • Alle documenten; offertes en bestellingen (zowel online als offline) terugvinden 
  • De status van je bestellingen opvolgen
  • Zelf je sluitingsdagen aanvullen
  • Plaatmateriaal configureren 
  • Het stockaantal per product zien
  • Je bestellingen beheren 

*De webshop is enkel toegankelijk voor professionelen.

1. Maak je account aan

Via je account kan je alle acties en de actuele status van je bestellingen en offertes volgen. Als je administratieve- of accountgegevens wilt wijzigen, kan dat nu gemakkelijk via je account.

Houd tijdens de registratie je BTW-nummer bij de hand. Als je meerdere BTW-nummers hebt, maak dan afzonderlijke accounts aan. Je kan gemakkelijk tussen de accounts wisselen nadat ze zijn geregistreerd.

Registreer hier

2. Raadpleeg de catalogus

Als je bent ingelogd, heb je toegang tot de actuele prijslijsten. Onder de producten kan je zien of ze nog op voorraad zijn. Als er een beperkt aantal op voorraad is, kun je zelf beslissen of je de bestelling opsplitst. De prijzen worden aangepast aan jouw prijsafspraken bij het plaatsen van een bestelling of bij het aanvragen van een offerte.

3. Vlakverlijming configurator

In slechts drie stappen configureer je een verlijmde plaat naar wens:

  1. Kies de kern of basisplaat.
  2. Selecteer de gewenste HPL.
  3. Kies je vel naar keuze*.

*Standaard wordt hetzelfde vel gekozen als backing, maar je kunt ook kiezen voor een andere tegenlaag. Houd er rekening mee dat je met gelijke laminaatdiktes moet verlijmen om kromtrekking van de plaat te vermijden.

Configureer jouw plaat

4. Help ons verder met jouw feedback

Om onze webshop optimaal te houden, zijn we afhankelijk van jouw feedback. Als je ergens een probleem ervaart of een opmerking hebt die je wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je feedback helpt ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Telefonisch contact: 051 33 58 68
Contact per mail: webshop@vanrobaeys.com